Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

blog στα γρήγορα. Spam στις σχολές;

Είναι 8.11 το πρωί. Μόλις έχω ανοίξει το μάτι μου και πίνω στα γρήγορα τον καφέ μου γιατί κατά τις 9 δίνω μάθημα… Μάλιστα… Κοινωνική ιστορία της Ευρώπης παρακαλώ…

Ένας λόγος που αποφεύγω το αμφιθέατρο και τις αίθουσες είναι οι αφίσες. Καλά, άλλα χρώματα δεν υπάρχουν εκτός από το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο; Όποτε πάω με πιάνει κάτι ρε παιδιά… Θέλω να τις σκίσω όλες και ας με πούνε αντιεξουσιαστή… βασικά χέστηκα. ας με πούνε οτιδήποτε. Κρίμα μόνο στο χαρτί που πάει χαμένο, τον τοίχο που τον έχουν βρωμίσει με πέντε κιλά κόλλες ανά τετραγωνικό μέτρο και την ψυχολογία μας που μας την κάνουν σκατά… Άντε, καλή μας ημέρα! (και καλή μου επιτυχία)

Share on Facebook

2 σχόλια:

  1. Όπως ακιβώς το λες... Άλλα χρώματα δεν υπάρχουν εκτός απο το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο... Ο΄ύτε στην πολιτική, ούτε πουθενά. Στην Ελλάδα του 21 αιώνα κυριαρχεί η μονοχρωμία. Παντόύ. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει... Μα έτσι όπως τα έχουν κάνει, έρχεται η άλλα και σου λέει δες το πράγμα θετικά και όχι αρνητικά. Πώς να το δεις θετικά όμως, αφού και μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα έουν εισβάλλει και τα έχουν κάνει χειρότερα από τα μούτρα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ειδικά στην πολιτική (μιας που έθιξες αυτο το θέμα) δεν υπάρχουν άλλα χρώματα...Όχι ότι στο παρελθόν ήταν καλύτερα, αλλά λέμε τώρα... Κάθε χρώμα αντιπροσοπεύει φαινομενικά διαφορετικά συμφέροντα. Όλα όμως ίδια είναι, ποιος θα οικονομήσει τα περισσότερα. Γι' αυτό μην περιμένεις βελτίωση ούτε στο άμεσο μέλλον ούτε στο μακρινό. Συμφιλιώσου όσο μπορείς μ'αυτό γιατί θα το ζεις για πολλά χρόνια. Και μια παροιμια λέει καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Προτιμας να σε λένε αντιεξουσιαστή και να σε βάζουν μαζί με τουσ "γνωστούς - άγνωστους"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια - Παρατηρήσεις - Απαντήσεις

Youtube fun!

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ